Här på hemsidan skriver jag en del om vad Spiral stabilisering (SPS) är samt hur och för vad metoden appliceras. Kompetensen är unik och möjligheterna med SPS är många. Grundkursen (kurs 1) hålls regelbundet och kan (inom kort) bokas direkt här nedan. Kursen är första steget, för den som vill lära sig SPS, oavsett anledning. Den passar utmärkt för den med besvär av något slag som vill få "verktyg" samt tips till att hjälpa sig själv. Efter grundkursen finns möjlighet att delta i fortsättningskursen (kurs 2). Här sker inlärning av mer avancerade övningar och fördjupad förståelse om metoden. Kurs 1 och 2 är tillgänglig för alla. Kurserna planeras in här på sidan kontinuerligt och kan bokas direkt via "kommande kurs 1 och 2".

Det finns även möjligheter att specialanpassa kurser till idrottsföreningar, företag eller specifika kund/ patientgrupper m.m. Vid förfrågan om kurser hänvisar jag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 018-341919.

Kurs 1 (grundkurs)

Kurs 1 (grundkurs)

På den här kursen har du uppmärksamhet på dig själv och ditt eget utövande av SPS. Praktiskt övande utifrån din fysiska förmåga blandas med teoretisk genomgång av anatomi, fysiologi och olika medicinska begrepp, som underlättar förståelsen av människans funktion m.m. Oömma kläder som du rör dig ledigt i är att föredra.
Kurs 2

Kurs 2

På den här kursen har du uppmärksamhet på dig själv och ditt eget utövande av SPS. Repetition från kurs 1 samt fördjupad anatomi och fysiologi. Inlärning av avancerade övningar. Mentala aspekter och dess medvetna/ omedvetna inverkan på människans beteendemönster och rörelsesystem.