fbpx

Rehabilitering - behandling - vägledning

Några av de tekniker jag använder mig av vid behandling är kiropraktiska manipulationstekniker så som HVLA manipulation, "dry needling" och diverse mjukdelstekniker. En metod för både träning och rehabilitering som jag använder mig av är spiral stabilisering. Med hjälp av denna kombination av tekniker, metoder och min mångåriga erfarenhet kan jag vägleda/ hjälpa både dig som har funktionsstörningar och smärttillstånd av olika kategorier. I över 20 år har jag gradvis utvecklat ett unikt arbetssätt genom mina kompetenser.


Kiropraktor Knivsta


Med flera olika tekniker och metoder, kan jag som kiropraktor i grunden, behandla mängder av diagnoser och smärttillstånd. Jag kan hjälpa både dig med kronisk smärta och dig som har akut smärta. Som kund kanske du har ett manifest problem, en diagnos, som du vill ha hjälp med. Du kanske önskar prestera bättre i din idrott eller så kanske du vill konsultera mig för att du vill förebygga skador?

Här kan du ta del av mina övergripande strategier för några utvalda diagnoser, prestationsidrottaren och förebyggande friskvård. Hör av dig till mig om du har frågor eller boka behandling hos mig i Knivsta.

Diagnosexempel

Diagnosexempel

Exempel på diagnoser som jag behandlar/ rehabiliterar.
Prestationsidrott

Prestationsidrott

Här finns information kring mina strategier för prestationsidrottare
Friskvård

Friskvård

Friskvårdande behandling och träning som främjar naturlig funktion