fbpx

Ja, vad är friskvård? Enligt mig är det att göra insatser för att hålla sig frisk. Det tycker jag är en beskrivning av friskvård. Men är att känna sig frisk och vara frisk samma sak? Begreppet används ofta men vad består friskhet av? Jag tror att friskhet är individuellt, men för mig innehåller friskhet inte bara frånvaro av sjukdom. Det handlar även om helheten inom friskvård och hälsa.

 

Hur jag hjälper dig med friskvård och hälsa

Jag vill hjälpa dig med friskvård och att bli friskare eller behålla din friskhet. Mitt bidrag till friskvård är att med mina behandlingar, träningsstrategier, tips om kosthållning m.m. skapa goda förutsättningar för att du ska kunna använda din kropp till vad den är ämnad för.
Jag vill inspirera och vägleda dig till att göra bra val för att balansen mellan belastning och återhämtning blir så bra som möjligt, oavsett vad belastningen består av. Boka gärna en 60-minuters konsultation för behandling och rådgivning, kanske gå en kurs i Spiral stabilisering eller lär dig löpa med optimal teknik utifrån dina förutsättningar och med hjälp av min löpanalys.
Individuell konsultation. Tidsbokning görs via hemsidan
Kolla in mina löpanalyser för att optimera din teknik
Kurs i Spiral stabilisering. Se aktuellt utbud här på hemsidan
Eller varför inte boka mig för en föreläsning. Kolla in utbudet.