fbpx

På mina kurser i Spiral stabilisering (SPS) får du lära dig hur metoden appliceras genom föreläsning och praktiskt övande med bl.a. gummiexpanders. Kompetensen är unik och möjligheterna med SPS är många. Grundkursen, kurs 1, hålls regelbundet och är första steget för den som vill lära sig spiral stabilisering, oavsett syfte och anledning. Den passar utmärkt för den med besvär av något slag som vill få verktyg samt tips till att hjälpa sig själv. 

Efter grundkursen finns möjlighet att delta i fortsättningskursen, kurs 2. Här sker inlärning av mer avancerade övningar och fördjupad förståelse om metoden.

Kurs 1 och 2 är tillgängliga för alla. Kurserna planeras in här på sidan kontinuerligt och kan bokas direkt via "anmälan kommande kurs 1 och 2".


Specialanpassad SPS-kurs eller föreläsning

Det finns även möjligheter att specialanpassa en SPS-kurs till idrottsföreningar, företag eller specifika kund- eller patientgrupper m.m. Detta är ett ypperligt sätt att öka förståelsen för kroppen och dess förmåga.
Ta tillfället i akt och boka in en kurs som företagsevent, kick-off eller med idrottsklubben inför säsongen! Jag skräddarsyr gärna en lösning för just er utifrån ert behov.

Vid förfrågan om kurser hänvisar jag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 018–341919. Jag kan också erbjuda föreläsningar för enskilda grupper. Låter det intressant? Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Kurs 1 (grundkurs)

Kurs 1 (grundkurs)

På den här kursen har du uppmärksamhet på dig själv och ditt eget utövande av SPS. Praktiskt övande utifrån din fysiska förmåga blandas med teoretisk genomgång av anatomi, fysiologi och olika medicinska begrepp, som underlättar förståelsen av människans funktion m.m. Oömma kläder som du rör dig ledigt i är att föredra. (1695 kr)
Kurs 2

Kurs 2

På den här kursen har du uppmärksamhet på dig själv och ditt eget utövande av SPS. Repetition från kurs 1 samt fördjupad anatomi och fysiologi. Inlärning av mer avancerade övningar. Mentala aspekter och dess medvetna/ omedvetna inverkan på människans beteendemönster och rörelsesystem. (1695 kr)