fbpx

SPS-kurs - kurs i Spiral stabilisering

På mina kurser i Spiral stabilisering (SPS) får du lära dig hur metoden appliceras genom föreläsning och praktiskt övande med bl.a. gummiexpanders. Kompetensen är unik och möjligheterna med SPS är många. Grundkursen hålls regelbundet och är ett bra första steg för dig som vill lära dig spiral stabilisering, oavsett syfte och anledning. Den passar utmärkt för dig med besvär av något slag som vill förstå logiska orsaker till dina besvär, få verktyg samt tips till att hjälpa dig själv. 

För dig som hellre vill lära dig spiral stabilisering "på hemmaplan" (motsvarande grundkursen) finns nu möjlighet att köpa min onlinekurs i spiral stabilisering. Oavsett vilken av kursvarianterna du väljer kommer du få till dig en bra grundförståelse av metoden. 


Specialanpassad SPS-kurs eller föreläsning

Det finns även möjligheter att specialanpassa en SPS-kurs till idrottsföreningar, företag eller specifika kund- eller patientgrupper m.m. Detta är ett ypperligt sätt att öka förståelsen för kroppen och dess förmåga. Ta tillfället i akt och boka in en kurs som företagsevent, kick-off eller med idrottsklubben inför säsongen!

Jag skräddarsyr gärna en lösning för just er utifrån ert behov.

Vid förfrågan om kurser hänvisar jag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 018–341919. Jag kan också erbjuda föreläsningar för enskilda grupper. Låter det intressant? Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Grundkurs spiral stabilisering

Grundkurs spiral stabilisering

På den här 4-timmarskursen har du uppmärksamhet på dig själv och ditt eget utövande av SPS. Praktiskt övande utifrån din fysiska förmåga blandas med teoretisk genomgång av anatomi, fysiologi och olika medicinska begrepp, som underlättar förståelsen av människans funktion m.m. Oömma kläder som du rör dig ledigt i är att föredra. (1895 kr)
Onlinekurs spiral stabilisering

Onlinekurs spiral stabilisering

På den här 60-dagars onlinekursen i spiral stabilisering (SPS) får du de praktiska och teoretiska verktygen, för att hemma, på egen hand, "träna" upp förutsättningarna din kropp behöver för att fungera här och nu, samt för framtiden. (2650 kr)