fbpx

Natural Way Sweden har utbildningsuppdraget för metoden spiral stabilisering i Sverige. Tillsammans med metodens grundare Dr. Richard Smišek, har ett utbildningskoncept skapats, som är unikt i sitt slag och som beskriver, ur ett banbrytande perspektiv, hur människans rörelsesystem fungerar som helhet, med hänsyn till och i förhållande till de "naturlagar" vi idag känner till. Utbildningsprogrammet innehåller förutom metoden spiral stabilisering andra komponenter för att du ska kunna använda kompetensen inom olika områden.

Utbildning inom rehabilitering & träning

Söker du en fortbildning inom friskvård, rehabilitering eller träning? Saknar du den där extra kompetensutvecklingen för att kunna hjälpa ännu fler människor med smärta och problem? Då kan en utbildning inom spiral stabilisering vara något för dig.

Genom denna utbildning i SPS, för rehabilitering och träning, kan du bland annat:

  • ⇒ Hjälpa människor med rehabilitering av de flesta diagnoser kopplade till rörelseapparaten, t ex. ryggont, nackbesvär, höftproblem, axelsmärta, knäsmärta, fotproblem, löp- och gångrelaterade problem m.m.
  • ⇒ Hjälpa idrottare att kunna prestera bättre och samtidigt hålla onödiga skador borta.
  • ⇒ Träna och coacha människor med syfte att skapa och bibehålla en frisk helhetsfungerande kropp.

Läs mer här nedan om utbildningens innehåll, struktur och hur du anmäler dig m.m. Är du osäker på om det passar dig och din situation? Kontakta mig så hittar vi en lösning.

Utbildningens upplägg/ anmälan

Utbildningens upplägg/ anmälan

Läs om utbildningens omfattning, innehåll och anmälan m.m.
Vem riktar sig utbildningen till?

Vem riktar sig utbildningen till?

För dig som vill bredda och fördjupa förståelse för människans rörelsesystem.