fbpx

En utbildning i Spiral stabilisering passar dig som jobbar som terapeut inom friskvård eller sjukvård, är idrottsledare, personlig tränare, aktiv elitidrottare eller har ett allmänintresse av människokroppens funktion. Den passar även dig som själv har problem och kanske en diagnos, och vill fördjupa dig i din egen rehabilitering. Utbildningen passar dig som brinner för att hjälpa andra människor. Den passar också bra till dig som jobbar med friskvård idag och känner att du behöver en vidareutbildning och kompetensutveckling för att komma vidare. En utbildning i Spiral stabilisering kan passa många olika sorters personer, som befinner sig på olika stadier i livet. Om du tvekar är du välkommen att kontakta mig, så hittar vi en lösning utifrån just ditt behov av utbildning och kunskap.

Förkunskapskrav på utbildningen

Det finns Inga krav på förkunskaper på utbildningens grundnivå eller att certifiera sig till instruktör i Spiral stabilisering. På avancerad nivå är det en fördel med bakomliggande anatomiska/fysiologiska kunskaper för att kunna tillgodogöra sig innehållet och få den kompetensutveckling som är möjlig, men det är inget krav för att deltaga i utbildningen.
Om avsikten är att certifiera sig till terapeut i Spiral stabilisering och behandla människor, är minimikravet att man innehar en godkänd basmedicinsk utbildning samt en patientskadeförsäkring innan certifikat kan erhållas.
Har du frågor om utbildningen? Undrar du om det här är rätt vidareutbildning för dig? Kontakta mig gärna så svarar jag på dina frågor.

.