Jag lär ut hur du kan förbättra din löpteknik och gång med syfte att utnyttja optimal spiral stabilisering. Det innebär att använda hela kroppen på ett sätt att löpningen blir energisnål och skonsam. Människan är som tvåbening, förmögen att kunna generera en uppåtgående kraft under förflyttning framåt. Kraften blir en naturlig stötdämpning som fortplantas genom hela kroppen, förutsatt att ägaren av kroppen vet hur det ska gå till förstås. Med rätt löpteknik kan du förbättra både hälsa och snabbhet, beroende på vad du har för mål.


Löpanalys utifrån dina förutsättningar


Jag analyserar dina aktuella förutsättningar genom en löpanalys. Jag lär dig hur du ska göra, vilka kompletterande löpteknikövningar som kan behövas och vad som kan vara bra att undvika för att du ska lyckas för att nå dina löpmål. Jag erbjuder individuella löpanalyser enligt nedan. Mina analyser passar både elitlöpare och nybörjare. Boka löpanalys hos mig!
Välkommen! 

Vill du läsa mer om spiral stabilisering?

Hur går en löpanalys till?

Jag erbjuder 2 olika slags löpanalyser. 

Löpanalys

Löpanalys

Utföres utomhus eller på löpband beroende på omständigheterna. Med fördel används tajta sportkläder och valfri fotbeklädnad/ löparskor.
Löpanalys (EMG)

Löpanalys (EMG)

Utföres på löpband med analys av bl.a. elektromyografisk (EMG) mätutrustning, med syfte att dokumentera hur väl musklerna rekryteras i löpningen. Med fördel används tajta sportkläder och valfri fotbeklädnad/ löparskor.