Jag lär ut löpning och gång med syfte att utnyttja optimal spiral stabilisering. Det innebär att använda hela kroppen på ett sätt att löpningen blir energisnål och skonsam. Människan är som tvåbening, förmögen att kunna generera en uppåtgående kraft under förflyttning framåt. Kraften blir en naturlig stötdämpning som fortplantas genom hela kroppen, förutsatt att ägaren av kroppen vet hur det ska gå till förstås. Jag analyserar dina aktuella förutsättningar och lär dig hur du ska göra, vilka kompletterande övningar som kan behövas och vad som kan vara bra att undvika för att du ska lyckas nå dina löpningsmål. Jag erbjuder individuella löpanalyser enligt nedan. Passar både elitlöpare och nybörjare. Tidsbokning kan göras här via hemsidan.

Löpanalys

Löpanalys

Utföres utomhus eller på löpband beroende på omständigheterna. Med fördel används tajta sportkläder och valfri fotbeklädnad/ löparskor.
Löpanalys (EMG)

Löpanalys (EMG)

Utföres på löpband med analys av bl.a. elektromyografisk (EMG) mätutrustning, med syfte att dokumentera hur väl musklerna rekryteras i löpningen. Med fördel används tajta sportkläder och valfri fotbeklädnad/ löparskor.