Särstavägen 1, 74140 Knivsta 018341919
Slide
Onlinekurser
..som gör skillnad

Slide

Spiralstabilisering

Lär dig träna bort dina obalanser

Att träna Spiral stabilisering kan ha olika syften. Att t.ex. bli av med ett efterhängset rygg-/ nackproblem, förbättra kroppshållningen, eller kanske förbättra balansen eller sättet du går/ springer. Möjlighetena är många då syftet är att träna upp funktionen i hela kroppen. Överanvända korta spända muskelgrupper tränas till avspänning och understimulerade aktiveras igång. Successivt "lär sig" hjärnan att koordinera dina rörelser och du belastar din kropp på ett optimalt sätt.

Lär dig Spiral stabilisering (enskilt bruk)

På den här kursen i Spiral stabilisering (SPS) får du de praktiska och teoretiska verktygen, för att hemma, på egen hand, "träna" upp förutsättningarna din kropp behöver för att fungera här och nu, samt för framtiden. Du blir guidad genom kursens "inlärningsväg" till gradvis förbättrad rörlighetsförmåga och funktion

     Vad tycker kunderna om kursen?

previous arrow
Slide
Hur har du upplevt kursen som helhet?

För mig har kursen varit lärorik. Jag har fått många bra insikter om min kropp och vad jag behöver träna på.

Andrew T

Bra kurs och kursupplägg. Jag har ingen tidigare erfarenhet av onlinekurser så jag gillade att följa inlärningsvägen. Spiral stabilisering upplever jag väldigt intressant.

Sandra S

Helt nöjd med kursen. Jag har mindre ont nu så jag är nöjd.

Thor O

Slide
Finns det något du "tar med dig" från kursen som varit värdefullt för dig? I så fall vad?

Jag har lärt mig flera saker som är värdefulla. För mig var det en ögonöppnare att inse att jag under många år tränat till mig en stel rygg. Jag kommer definitivt träna annorlunda nu.

Andrew T

Efter min ryggoperation har jag tidigare fokuserat på att träna styrketräning. Det har ibland gjort ont men nu med kunskapen om sps kommer jag styrketräna annorlunda. Jag har definitivt lärt mig vad jag inte är stark på.

Sandra S

Jag har lärt mig mycket om kroppen och varför jag får ont i ryggen ibland. Jag behöver träna på min hållning när jag gör olika saker.

Thor O

next arrow