Särstavägen 1, 74140 Knivsta 018341919
Slide
..den naturliga vägen till funktion & hälsa
Slide
..den naturliga vägen till funktion & hälsa

Kurser i Spiral stabilisering

Jag erbjuder både fysiska och onlinebaserade kurser i Spiral stabilisering. De aktuella onlinekurserna är tillgängliga hela tiden året runt och du kan läsa mer om dem här nedan. Jag arrangerar periodvis även fysiska kurser på kliniken i Knivsta med olika syften. Ibland "grundkurser" med syfte att lär ut allmänna övningar och träningspass som riktar sig till alla och ibland mer diagnosspecifika kurser för exempelvis ländryggsbesvär etc. Håll utkik här på hemsidan eller mina kanaler på sociala medier för kursuppdateringar.

 

Specialanpassad SPS-kurs eller föreläsning

Det finns även möjligheter att specialanpassa en SPS-kurs till idrottsföreningar, företag eller specifika kund- eller patientgrupper m.m. Detta är ett ypperligt sätt att öka förståelsen för kroppen och dess förmåga. Ta tillfället i akt och boka in en kurs som företagsevent, kick-off eller med idrottsklubben inför säsongen!

Jag skräddarsyr gärna en lösning för just er utifrån ert behov.

Vid förfrågan om kurser hänvisar jag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 018–341919. Jag kan också erbjuda föreläsningar för enskilda grupper. Låter det intressant? Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Slide

Spiralstabilisering

Lär dig träna Spiralstabilisering, för din egen skull eller lär ut till andra

Att träna utifrån detta koncept kan ha olika syften. Bli av med t.ex. ett efterhängset rygg-/ nackproblem, förbättra kroppshållningen, eller kanske förbättra balansen eller ett löpsteg. Möjlighetena är många då syftet är att träna upp funktionen i hela kroppen. Jag erbjuder 2 kategorier onlinekurser i konceptet spiralstabilisering. Dels för dig som vill lära dig för eget bruk, men också för dig som önskar lära ut till andra.

Lär dig SPS (enskilt bruk)

På den här kursen i spiralstabilisering (SPS) får du de praktiska och teoretiska verktygen, för att hemma, på egen hand, "träna" upp förutsättningarna din kropp behöver för att fungera här och nu, samt för framtiden. Förbättra din rörlighet, balans, koordination och hållning.

Fortbildningsprogram SPS

Här ges du möjlighet att utbilda dig inom konceptet spiralstabilisering. Du får lära dig rörelseapparatens funktion ur ett unikt helhetsperspektiv med strategier för att hjälpa människor med, vanligt förekommande, akuta/ kroniska besvär från hela rörelseapparaten.