Särstavägen 1, 74140 Knivsta 018341919
Slide
..den naturliga vägen till funktion & hälsa
Slide
..den naturliga vägen till funktion & hälsa

Friskvård med SPS

En del av var och ens "kontrakt" att försöka hålla sig frisk kan vara att träna upp och bibehålla kroppens rörelse-, koordinations- och styrkeförmåga. En träningsmetod för detta är Spiral stabiliseringsträning. Det enda du behöver som redskap är en gummiexpander av något slag samt vet hur du ska använda det. Spiral stabilisering förbättrar även kroppshållning, generell balans och möjliggör optimal stötdämpning genom hela kroppen. Träningen lär du dig via mina onlinekurser eller kommer till min mottagning. 

Slide

Hur jag hjälper dig med friskvård och hälsa

Jag vill hjälpa dig med friskvård och att bli friskare eller behålla din friskhet. Mitt bidrag till friskvård är att med mina behandlingar, träningsstrategier, tips om kosthållning m.m. skapa goda förutsättningar för att du ska kunna använda din kropp till vad den är ämnad för.
Jag vill inspirera och vägleda dig till att göra bra val för att balansen mellan belastning och återhämtning blir så bra som möjligt, oavsett vad belastningen består av. Boka gärna en 60-minuters konsultation för behandling och rådgivning, kanske gå en kurs i Spiral stabilisering eller lär dig löpa med optimal teknik utifrån dina förutsättningar och med hjälp av min löpanalys.