Särstavägen 1, 74140 Knivsta 018341919
Slide
..den naturliga vägen till funktion & hälsa
Slide
..den naturliga vägen till funktion & hälsa

Axel armbåge skulderblad - skuldergördel

Har du ont i axeln, armbågen eller skuldran? Exempel på diagnoser från skuldra, axel och armbåge kan vara impingement (inklämning av subakromiala utrymmet), frozen shoulder som också kallas adhesiv kapsulit eller frusen skuldra, eller infra-/ supraspinatustendiniter, lateral epicondylit (tennisarmbåge), medial epicondylit (golfarmbåge) m.m. 
Dessa diagnoser har ofta, i grunden, en gemensam obalans som orsakar någon eller några av besvären. Obalanser som skapas i det alldagliga livet (arbete, idrott eller skadetillfällen). Relativt enkla att lösa med metoden SPS – spiral stabilisering - men kräver tålamod och tid för återställande av funktionen.


Behandling axelbesvär

Här nedan kan du se exempel på behandlingsgrepp och övningar mot diagnoserna impingement, frozen shoulder, frusen skuldra, adhesiv kapsulit m fl som nämns ovan. Behandling och övningar med hjälp av spiral stabilisering kan ta lite tid men är inte så avancerade. Har du frågor och vill läsa mer om spiral stabilisering? Du är välkommen att Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för konsultation eller tidsbokning och behandling av frozen shoulder och när du har ont i axeln eller armbågen..

Slide
Passiv mobilisering av strama "vertikala" skuldermuskler
Passiv mobilisering av strama "vertikala" skuldermuskler
Aktiv mobilisering av "vertikala" hals-/ skuldermuskler via SPS-övningar